Jeugdzorgwerker C/D

Wie zijn wij
Hoppie Zorg is gevestigd in Tilburg, bestaat sinds juli 2019 en biedt naast gespecialiseerde, individuele begeleiding ook weekendopvang aan op basis van 1 op 4 begeleiding of op basis van 1 op 2 begeleiding. De vorm van individuele begeleiding is op ieder moment van de dag inzetbaar. De vraag van de cliënt is leidend en aan de hand daarvan wordt er een passend,
individueel begeleidingstraject gestart op maat. Aan de hand van het zorgplan wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt. Alle partijen moeten zich prettig voelen bij dit zorgplan, waarbij de ontwikkeling van de cliënt centraal staat. Om aan de resultaten van het kind te werken worden er actieve en uitdagende activiteiten aangeboden die door
ouders/verzorgers en het kind worden aangedragen. De activiteiten worden uitgevoerd in een voor hen prettige omgeving waar zo optimaal mogelijk aan het resultaat van het kind gewerkt kan worden. Plezier is hierin ook een belangrijk aspect. Wij geloven erin dat kinderen/jongeren sneller ontwikkelen als zij in hun kracht worden gezet. Op het ogenblik merken wij een toenemende vraag naar onze dienstverlening en zijn derhalve op zoek naar een Jeugdzorgwerker C of D voor 36 uur per week.

Functie omschrijving
– Levert een bijdrage aan het opstellen van het plan van aanpak in samenwerking met het gezin/systeem.
– Begeleidt mede het gezin/ systeem bij het realiseren van het plan van aanpak door het bieden van individuele en/of groepsbegeleiding.
– Borgt de orthopedagogische situatie door het observeren van de groep, het onderkennen, interveniëren en begeleiden van het groepsdynamisch proces en het opvoeden, begeleiden, stimuleren en activeren van individuele jongeren.
– Signaleert knelpunten die de (mogelijke) veiligheid van het kind/ de jongere in gevaar brengen en onderneemt op basis hiervan passende actie.

Wat bieden we jou?
Hoppie Zorg is een fijne, veilige werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Jeugdzorg.

– Het betreft een arbeidsovereenkomst 32 tot 36 uur per week (in overleg);
– Startdatum in dienst per 1 maart / 1 april (in overleg);
– Salariëring tussen 2487 en 3275 per maand, op basis van functie en ervaring;
– Gebruik laptop en mobiele telefoon;
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Lease auto behoort tot de mogelijkheden;

Hebben we je interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we graag contact met je op.

Kom jij het Hoppie Zorg team versterken?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3