Team

Maak kennis met het Team van Hoppie Zorg. Diverse specialismen, dezelfde ambitie!

Maak kennis met ons team

Ontmoet het toegewijde team van Hoppie Zorg, waar passie voor zorg en betrokkenheid samenkomen. Elk teamlid draagt bij aan de positieve en ondersteunende omgeving die we creëren voor de kinderen en jongeren. Gedreven door diversiteit en deskundigheid, streven we ernaar om elk individu te ondersteunen in hun unieke reis naar groei. Leer meer over de gezichten achter onze zorg.

Amy Stakenburg

hoppie-zorg-tilburg

Ankie de Wijs

Annemiek Scholten

hoppie-zorg-tilburg

Bart van Keulen

hoppie-zorg-tilburg

Bente van Kimmenade

Brian van Gangelt

Denzel van Houtum

hoppie-zorg-tilburg

Erwin Höppener

hoppie-zorg-tilburg

Floor de Laak

hoppie-zorg-tilburg

Ilvy Hutten

hoppie-zorg-tilburg

Jeffrey van Nuland

Jenie Filippetti

hoppie-zorg-tilburg

Jordi Höppener

Jos van Mook

hoppie-zorg-tilburg

Koen v/d Biggelaar

hoppie-zorg-tilburg

Loes van Berkel

hoppie-zorg-tilburg

Maartje v/d Vorstenbosch

hoppie-zorg-tilburg

Marieke Höppener

hoppie-zorg-tilburg

Maud van den Berg

Merle Doornbos

Milou Geboers

Mirjam Nieuwenhuisen

Monique Wijtsma

hoppie-zorg-tilburg

Onno Geerts

hoppie-zorg-tilburg

Pippin Dirven

hoppie-zorg-tilburg

Pleunie Elands

Sabine Copal

hoppie-zorg-tilburg

Sanne Broers

hoppie-zorg-tilburg

Steffi Kieboom

hoppie-zorg-tilburg

Tom Visser

hoppie-zorg-tilburg

Viènne de Jong

hoppie-zorg-tilburg

Yaël Heslenfeld

Raad van Commissarissen (RvC)

Ernie van Dooren

Ernie van Dooren is ondernemer en algemeen directeur van de Q-Consult Zorg en Gezondheid Groep. Daarnaast heeft Ernie bij verschillende organisaties in de jeugdzorg, jeugdbescherming, Veilig Thuis en vrouwenopvang gewerkt als directeur en bestuurder. Ernie heeft verschillende ondernemingen succesvol (mee) opgezet. Zijn expertise en ervaring in de jeugdzorg zet hij graag in voor organisaties die in de sector werkzaam zijn en innovatief en creatief jeugdzorg leveren. Daarnaast vindt hij het belangrijk om jonge ondernemers te begeleiden en te adviseren bij het opzetten en uitbouwen van hun onderneming. In de Raad van Commissarissen komt dit bij Hoppie Zorg voor hem samen. Samen met de kennis en expertise van Jolanda en Lars staat er een RvC die het bestuur van Hoppie Zorg op de verschillende aspecten van de jeugdzorg en het ondernemen kan ondersteunen en adviseren. Uiteraard doet de RvC dit vanuit haar toezichthoudende rol.

Raad van Commissarissen - Hoppie Zorg

Jolanda Lehmann

Jolanda Lehmann is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 4YourValue Coaching & HR Consultancy. Haar brede ervaring in dit vakgebied heeft zij opgedaan bij grote (internationale) organisatie, meestal in de rol van HR Manager of Sr. HR Business partner. Vanuit haar praktijk begeleidt zij haar clienten op ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Daarnaast is zij als consultant betrokken bij organisatorische vraagstukken binnen diverse organisaties. Als vrijwilliger is zij aangesloten bij JINC; een organisatie die jongeren helpt zich te ontwikkelen naar een plekje op de arbeidsmarkt. Zij geeft deze jongeren sollicitatietrainingen.

Jolanda zal vooral haar expertise op het vlak van HR in gaan zitten binnen de RvC van Hoppie Zorg.

Raad van Commissarissen - Hoppie Zorg

Lars Vissers

Lars Vissers is algemeen directeur bij De Arbodienst. Hij is sinds 2012 betrokken bij deze snelgroeiende organisatie. Gestart vanuit de commerciële hoedanigheid zit hij sinds 2021 op de huidige positie. De snelle groei, zowel autonoom als door overnames hebben hem ervaring gegeven om ondanks een explosieve groei, toch de bedrijfscultuur te bewaken en te verstevigen. De affiniteit met welzijn, welbevinden en maatschappelijke impact maakt dat hij graag een bijdrage levert door betrokken te zijn en het adviseren van Hoppie Zorg. De waardering voor alle professionals die binnen Hoppie Zorg zich iedere dag inzetten voor de kinderen is enorm groot. Tevens vindt Lars de fase waarin de relatief jonge organisatie zich begeeft een dynamische en leuke fase waarin de RvC een echte meerwaarde kan bieden als klankbord voor de jonge ondernemers.

Enthousiast geworden van Hoppie Zorg?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
bijv. 06 123 456 78
E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je werken of stage lopen in de zorg?

Dan ben je bij Hoppie Zorg op de juiste plek. Vind jouw plekje in ons team!