Stagiaire / Stagiair

Inleiding

Hoppie Zorg biedt gespecialiseerde, individuele begeleiding aan kinderen en jong volwassenen met een hulpvraag op het gebied van persoonlijke- en sociale begeleiding. 

Binnen het enthousiaste team van Hoppie Zorg zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons team wil komen versterken. Ben jij leergierig, creatief en heb jij een echte hands on mentaliteit? Heb jij daarnaast affiniteit met de doelgroep, heb jij een groot verantwoordelijkheid(s) gevoel en ben jij in staat om op jouw manier van handelen te kunnen reflecteren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij jou?

  • Je bent minimaal 2 middagen per week beschikbaar vanaf februari 2024.
  • Je bent voor minimaal een jaar op zoek naar een stageplek. Dit is belangrijk om ook daadwerkelijk feeling met de doelgroep te krijgen en te kunnen aansluiten bij de wensen en behoefte van onze cliënten.
  • Je vind het geen probleem om 1 logeerweekend in de maand te werken, hierdoor ga jij er mede voor zorgen dat de cliënten een onvergetelijk weekend krijgen.
  • Je volgt minimaal een MBO-4 opleiding en zit minimaal in leerjaar 2 in de richting van bv. SPW, Social studies of pedagogiek.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs (B).

Wat bieden we jou?

Hoppie Zorg is een fijne, veilige werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. Wij hebben oog voor onze medewerkers. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

  • Er is veel ruimte voor jouw inbreng. Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen binnen Hoppie Zorg zich gezien en gehoord voelt. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe en relevante ideeën om de interne processen te verbeteren.
  • Uiteraard ben jij ook aanwezig bij alle activiteiten die buitenom het harde werken georganiseerd worden. Denk hierbij o.a. aan de kerstborrel, teambuildingdagen en personeelsuitjes. Ook als stagiaire ben jij namelijk volwaardig onderdeel van ons team.
  • Mocht jij tijdens jouw stage ontzettend enthousiast zijn geworden, dan kunnen altijd met elkaar in gesprek om eventuele mogelijkheden na jouw stage periode te bespreken.
  • Uiteraard wordt jouw inzet beloond met een passende stagevergoeding.

Kom jij het Hoppie Zorg team versterken?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3