Orthopedagoog – Gedragswetenschapper

Vacature Orthopedagoog – Gedragswetenschappen:

Orthopedagoog – Gedragswetenschapper (24-28 uur)

Hoppie Zorg zoekt jou!

Wie zijn wij:

Hoppie Zorg is een jonge, snel groeiende Jeugdzorg organisatie die zich met name richt op individuele begeleiding van cliënten tussen de 4 en 18 jaar met een hulpvraag. Deze cliënten passen gezien verschillende factoren niet binnen een groepssetting of zijn uitgevallen binnen de groepssetting. De doelgroep die wij begeleiden is breed en richt zich op cliënten met een gemiddelde intelligentie icm psychische problematiek/stoornissen tot cliënten met een ontwikkelingsachterstand of LVB problematiek. Wij bieden voor elke cliënt een traject op maat en matchen begeleiders op basis van de ondersteuning/begeleiding behoeften van de cliënt. Hoppie Zorg gelooft er in op het moment dat cliënten lekker in hun vel zitten, zij zichzelf ook beter kunnen ontwikkelen. Door middel van oplossingsgericht te werken, middels ervaringsgerichte activiteiten aan te bieden, merken wij een snelle en positieve ontwikkeling van de cliënt. Dit draagt bij aan de gemoedstoestand van de cliënt maar ook dienst netwerk.

Ons zorgaanbod bestaat uit de volgende onderdelen:

– Individuele begeleiding (ma t/m zaterdag)

– ZIO (zorg in onderwijs)

– Dagbesteding

– Logeeropvang

Op het ogenblik signaleren wij meer complexiteit in de toestroom van nieuwe cliënten wat maakt dat wij graag een orthopedagoog – gedragswetenschapper aan onze organisatie willen verbinden.

Functie omschrijving:

Als orthopedagoog – gedragswetenschapper binnen Hoppie zorg heb je een coachende, activerende en adviserende rol. Je ondersteunt onze jeugdzorgwerkers binnen jouw afdeling bij hun casussen. Daarnaast denk je mee over de vervolgstappen die zij kunnen zetten mbt de cliënten die ze begeleiden. Tijdens onze casusbesprekingen of multidisciplinaire overleggen adviseer je de teamleiders, zorg coördinatoren en jeugdzorgwerkers over kernbeslissingen binnen het primaire en zorginhoudelijke proces en fungeer je als vraagbaak op het gebied van complexe casuïstiek en hebt daarnaast een monitorende rol bij lopende complexe casuïstiek. Je maakt ten alle tijden onderdeel uit van een aanmelding en wordt bij elke intake betrokken. Je bent betrokken bij het ontwikkelen van onze eigen Hoppie methodiek en levert input vanuit jouw kennis en kunde voor de optimale uitvoering van deze methodiek. Vanuit jouw kennis zet je onze medewerkers aan het denken over de voor- en nadelen van verschillende keuzes die zij maken en hebt oog voor de autonomie en stuurt aan op zelfsturing van de medewerker. Ook coach je onze medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling als professional. Als het nodig is, woon je gesprekken bij of ga je mee op huisbezoek/MDO ter ondersteuning van de medewerker.

Wat vragen wij?

– Een afgeronde wo-opleiding waarmee registratie mogelijk is, bijvoorbeeld Pedagogische wetenschappen, Orthopedagogiek of Psychologie;

– Geregistreerd in het kwaliteitsregister(NVO, BIG)

– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdzorg als orthopedagoog – gedragswetenschapper;

– Kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot jeugdzorg, zowel in vrijwillig als in gedwongen kader;

– Kennis en inzicht mbt de Meldcode en in de ontwikkelingspsychologie, beschermende- en risicofactoren voor het onbedreigd opgroeien van kinderen en opvoeding.

– Ervaring met het bieden van supervisie/intervisie/casuïstiek

Wat bieden we jou?

Hoppie Zorg is een fijne, veilige werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. Wij hebben oog voor onze medewerkers. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

– Het betreft een arbeidsovereenkomst 24 tot 28 uur per week en wordt aangegaan voor de duur van één jaar met zicht op omzetten naar onbepaalde tijd. De eerste maand geldt als proeftijd. In overleg wordt de ingangsdatum bepaald.

– Salariëring schaal 11/12 – obv ervaring en conform CAO Jeugdzorg

– Gebruik laptop en mobiele telefoon

– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Maud van den Berg, maudvdberg@hoppiezorg.nl

Solliciteren?

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag? Mail dan vóór 30 juni 2023 je motivatie en CV naar:

maudvdberg@hoppiezorg.nl

Interesse of wil je meer informatie?

Mail dan dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar: maudvdberg@hoppiezorg.nl