Individuele begeleiding

Tijdens individuele begeleiding wordt er gewerkt aan hulpvragen en doelen die zijn vastgesteld met ouders, verwijzer en/of begeleider.

Individuele begeleiding

Hoppie Zorg is gespecialiseerd in het bieden van individuele begeleiding. De focus ligt op de kwaliteiten van het kind / de jongere en op basis daarvan wordt er een traject op maat samengesteld met ouders, verwijzer, Hoppie Zorg en het kind / de jongere (waar mogelijk). Vanuit daar streven wij naar een positieve ontwikkeling en persoonlijke groei middels onze eigen Hoppie Methodiek. Hoppie Zorg maakt gebruik van zowel interne ruimtes als externe locaties om de individuele begeleiding vorm te geven.

Impressie

Ouder aan het woord

Moeder van Djim (9 jaar)

Hoppie zorg heeft ons gezin weer fijne warme momenten met elkaar gegeven, met en zonder Djim!

Veel gestelde vragen

Per definitie 1-op-1, uitzonderingen daargelaten. Voor meer informatie neem contact op.

Ja, je kind wordt gekoppeld aan vaste gezicht(en).

Vervoer zit standaard inbegrepen in ons zorgaanbod. Hier is geen aparte beschikking voor nodig.

Jeugdwet PGB / Jeugdwet ZIN (in onderaannemerschap) / WLZ PGB

Ja, onder andere onze Hoppie Methodiek. Deze is ontwikkeld met elementen vanuit het traumasensitief werken en het oplossingsgericht werken. Voor meer informatie klik hier.

Voor vakanties is het uitgangspunt dat we begeleiding bieden tijdens schoolvakanties om zo de kwaliteit en continuïteit maximaal kunnen waarborgen. Tijdens feestdagen zijn we dicht (volgens de CAO jeugdzorg). In het weekend is op aanvraag. Alleen op zaterdag bieden we individuele begeleiding, van 09:00 tot 17:00.

Heb je vragen over individuele begeleiding? Of wil je direct aanmelden?

Neem via dit formulier vrijblijvend contact met ons op!

Aanmeldformulier Individuele begeleiding

Welkom bij ons formulier! We waarderen het dat je de tijd neemt om het in te vullen. Om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, vragen we je vriendelijk om alle gegevens waarheidsgetrouw in te vullen. Op basis hiervan kan ons team een geschikte afspraak plannen of een passende reactie geven. Alvast bedankt! LET OP! Vul dit formulier alleen in voor Individuele begeleiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4

Naam*
E-mailadres*