Logeeropvang

Hoppie Zorg biedt 2 weekenden per maand logeeropvang aan vanuit de Katjeskelder in Oosterhout.

Logeeropvang

In sommige gevallen is het voor gezinnen noodzakelijk dat er (ook) ontlasting van de thuissituatie plaatsvindt in de weekenden. Hoppie Zorg biedt daarom in het 2e en 4e weekend van de maand logeeropvang aan vanuit de Katjeskelder in Oosterhout. Dit vindt plaats van vrijdag tot en met zondag in de vorm van 1-op-1, 1-op-2 of 2-op-6 begeleiding. Wij bieden een gestructureerd dagprogramma aan waarbij kinderen de mogelijkheid hebben om sociale contacten op te doen, gezamenlijke activiteiten te ondernemen en te ontspannen.

Impressie

Ouder aan het woord

Moeder van Djim (9 jaar)

Djim gaat met een traan, want wil zijn gezin niet missen maar komt met een brede glimlach terug, de verdienste van de geweldige begeleiders van Hoppie Zorg.

Veel gestelde vragen

De logeeropvang vindt plaats in het 2e en 4e weekend van de maand. Van vrijdag +/- 17:00 tot zondag +/- 13:00.

Voor meer informatie omtrent vervoer neem contact met ons op: klik hier.

We streven naar zoveel mogelijk vastigheid en continuïteit qua begeleiders aan te bieden.

Het hoofddoel is het hebben van een ontspannen weekend. Daarnaast hebben alle kinderen / jongeren eigen leerdoelen, waar per individu aan gewerkt wordt. Denk hierbij aan hulpvragen op het gebied van zelfredzaamheid, zelfstandigheid en sociale interactie.

Er slapen maximaal 2 kinderen op 1 kamer. Waarbij er rekening wordt gehouden met geslacht.

Ja. Graag bij aanmelding en intake duidelijke afspraken over maken.

Gedurende het hele jaar het 2e en het 4e weekend van de maand. Dit loopt ook door in de schoolvakanties. (Dit zijn dus 24 weekenden per jaar). 

Heb je vragen over logeeropvang? Of wil je direct aanmelden?

Neem via dit formulier vrijblijvend contact met ons op!

Aanmeldformulier Logeeropvang

Welkom bij ons formulier! We waarderen het dat je de tijd neemt om het in te vullen. Om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, vragen we je vriendelijk om alle gegevens waarheidsgetrouw in te vullen. Op basis hiervan kan ons team een geschikte afspraak plannen of een passende reactie geven. Alvast bedankt! LET OP! Vul dit formulier alleen in voor Logeeropvang

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4

Naam*
E-mailadres*